اینک که در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) توفیق قرین همت مجموعه دانشگاه  فرهنگیان استان آذربایجان غربی شده است، تا دومین همایش مـلی "آموزش علوم ابتدایی " را برگزار نماید؛ این رویداد علمی را گام موثری در راستای پیشبرد اهداف تربیت معلم  می دانیم که با تاسی از منویات رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر تحقق آموزش معلمان، به  علم و پژوهش پرداخته است.

همایش کشوری آموزش علوم  ابتدایی  جایگاه و مجالی مناسب در اختیار اساتید ، معلمان ، دانشجومعلمان و  علاقه‌مندان قرار می‌دهد تا امکان هم‌­اندیشی، تبادل تجارب، شناسایی مشکلات مشترک، هم‌­افزایی تلاش­‌ها برای یافتن راه حل‌ها و حل این مشکلات در آموزش علوم تجربی در مقطع ابتدایی فراهم گردد. از طرفی امید است این همایش به محلی برای رایزنی‌های منطقه‌ای و ملی بدل گردد که می‌تواند کمک شایانی در آموزش و پرورش  نماید.

امیدوارم  دومین همایش ملی آموزش علوم ابتدایی ، بستر مناسبی را برای عرضه، ارزیابی و ارج نهادن به تلاش‌های اعضای محترم هیات علمی و معلمان و  دانشجو معلمان عزیزی باشد که دل در گروه ارتقای کیفیت آموزش علوم در میهن عزیزمان دارند.

از تلاش همه همکاران و دست اندرکاران در دبیرخانه علمی و اجرایی همایش تشکر و قدردانی می نمایم.

دکتر علی محمودلو

مدیریت امور پردیس های استان آذربایجان غربی و رئیس همایش ملی آموزش علوم ابتدایی