برگزاری "دومین همایش ملی آموزش علوم ابتدایی  " به میزبانی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی مبین جایگاه و اهمیت علوم تجربی در دو حوزه مهم آموزش و هم چنین توجه روزافزون محققان به کسب آگاهی از سیر تحولات نظام آموزشی در دانشگاه فرهنگیان است .

در این راستا هدف اساسی از برگزاری همایش ملی آموزش علوم ابتدایی توجه به نقش و جایگاه اساسی  آموزش علوم تجربی  در نظام آموزشی  در آموزش و پرورش است. در دنیای معاصر نیروی انسان کارآمد به نیرویی خلاق ومتفکر گفته می شود که بتواند بخوبی بیندیشید و عمل نماید بر این اساس فعالیت  در عرصه های  علوم پایه  که جولانگاهی برای اندیشیدن است  به نظام آموزشی یاری نماید . شناخت جایگاه، تسهیل کننده ها و بازدارند ه ها در ارتباط با آموزش علوم تجربی  و چگونگی آن در ارائه راهکارهای کاربردی با دانش اموزان  اهمیت بسزایی دارد. درک حساسیت این امر برای نظام آموزشی کشور، دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی را دست طلب به قصد همراهی، به پیشگاه فرهیختگان و دانشمندان عرصه آموزش علوم دراز می­ کنیم و از کلیه استادان ارجمند، معلمان،  پژوهشگران برجسته و دانشجومعلمان کشور برای مشارکت در این اقدام بزرگ دانشگاهی و ملی، صمیمانه، دعوت به عمل می ­آوریم.

امید که همایش فراروی در کنار تلاش های صورت گرفته در حوزه  آموزش علوم تجربی  از سوی همکاران و حامیان همایش، فرصتی برای بهره مندی علمی و تبادل اندیشه های پژوهشی و آموزشی  باشد و زمینه ساز  آموزش نوین در علوم تجربی در اموزش و پرورش  کشور عزیزمان  قرار گیرد.

از تلاش همه همکاران و دست اندرکاران در دبیرخانه علمی همایش صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم.

دکتر عاطفه پایز

سرپرست پردیس علامه طباطبایی  استان آذربایجان غربی و  دبیر علمی  همایش ملی آموزش علوم ابتدایی